Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

piranja

Leden
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

1 Follower

About piranja

 • Rank
  Addicted

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. piranja

  mini filmpie Manueli

  Graag breng ik hier op het forum het volgende onder de aandacht: het aquarium inclusief Manny kan voor een goed bod worden overgenomen. Misschien kennen jullie iemand die op zoek is naar iets interessants? Zo ja, "spread the word"! Hierbij wat info over de bak: De bak heeft de volgende afmetingen: 200 cm x 70 cm x 65 cm. Dat komt neer op 850 liter. Het aquarium is handgemaakt en gebouwd in Duitsland (10 jaar oud inmiddels) en voorzien van o.a: - Eheim 3 professional - Arcadia lichtbalk met T5 armatuur - Back-to-nature achterwand type Amazone - 2 inlaten (PVC buizen) en 1 uitlaat + uitstroom voor (afval)water - Mooie zilvergrijze ondertafel met chromen pilaren en 3 kastjes met ieder 2 planken (ook handgemaakt) De bak heeft in de jaren hier en daar wel wat gebruikersporen opgelopen. Ik heb aan de linkerkant de achterwand los moeten snijden van het glas, omdat Manny aan de andere kant van de achterwand terecht kwam (tsja, vraag me ook niet hoe!). Maar als de bak leeg is, kan je dat weer mooi vastlijmen. Verder is aan de linkerkant een pootje afgebroken waarmee de lichtbalk op zijn steun vastzit. Dit is als los onderdeel gewoon te bestellen. Op dit filmpje krijg je wellicht een indruk van het aquarium: https://youtu.be/48aIHIZWOHA Op het forum staan ook nog wat foto's van mijn aquarium en de vis. Manny is gewoon een topper, ik denk niet dat er veel grotere in NL te vinden zijn, laat staan in de rest van EUR, en die ook nog te koop zijn!
 2. https://youtu.be/AJNPHXGKeiA
 3. piranja

  Manny juni 2010

  Hoi Ijsberg, Alles staat nog in de stille verkoop! Er komt in de toekomst een verhuizing aan dus ik ben maar weer op zoek naar een koper ... Een vriendelijke groet, Henk-Jan HENKJAN.RAMAKER@GMAIL.COM
 4. piranja

  Manny juni 2010

  Graag gedaan mannen!
 5. piranja

  Manny juni 2010

  En hier nog een tweetal filmpjes van Manny zijn crib. En nog een klein filmpje dat ie wat heen en weer zwemt!
 6. piranja

  Manny juni 2010

  Gelukkig zit er nog glas tussen: Die twee hebben regelmatig interactie. Nu zit het katje er wat relaxed bij, maar er zijn dagen dat ze elkaar aankijken en de vis aan cat-chasing doet. Grappig om te zien! Post binnenkort nog even een video van de hele bak. De beste wensen trouwens voor 2015!
 7. piranja

  Manny juni 2010

  Graag gedaan!
 8. piranja

  Manny juni 2010

  Pfoee, daar vraag je me wat. Ik zal er eens een meetlatje langs proberen te leggen.
 9. piranja

  Manny juni 2010

  Beter te laat dan nooit! Ook al is het een oud topic, ik haal het toch maar even naar voren met een kersverse (niet zo'n mooie overigens) foto van Manny. Inmiddels alweer een paar kilo kip en vis verder! Manny is nog helemaal gezond (inmiddels toch alweer 11-12 jaar oud!). Ik moet binnenkort even de moeite nemen om de fatsoenlijke camera erbij te pakken en daarnaast een leuk filmpje opnemen.
 10. piranja

  Manueli eet zijn vlees netjes op

  De 1e twee foto's zijn overigens van zijn broer (ik heb geen foto's van Manny zelf). Als je goed kijkt, dan zie je dat er een flinke hap uit zijn rug is. Ze zaten bij elkaar ooit, maar dat ging niet goed. De broer is naar Jonas gegaan en al vrij snel naar de eeuwige rivieren vertrokken.
 11. piranja

  Manueli eet zijn vlees netjes op

  Ja, dat zie je goed (ik neem aan vanaf de video). Ik denk dat hij z'n staart recentelijk beschadigd heeft met het 1 of ander. Ik kan me niet voorstellen dat 1 van de guppies het op zijn geweten heeft ;-)
 12. piranja

  Manueli eet zijn vlees netjes op

  Ja, heb ik wel, maar niet meer geheel up-to-date:
 13. piranja

  Manueli eet zijn vlees netjes op

  40cm redt die van mij niet. Wat meten we exact? Van neus tot puntje staart? Of alleen het lichaam?
 14. Ik heb vandaag bij de Liddl een leuk speeltje gekocht waarmee ik filmpjes kan maken. Even 1 en ander getest met Manny in de hoofdrol. Kwaliteit kan nog stukken beter, maar dat vogel ik lekker tijdens de kerst uit. Inmiddels alweer 10 jaar oud zo'n beetje en nog altijd in blakende gezondheid. Iedereen alvast prettige feestdagen! om Manny te begluren tijdens het eten voor een indruk van Manny zijn kasteel
×