Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

Ralf

Senior Leden
 • Content Count

  1,616
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

2 Followers

About Ralf

 • Rank
  Serrasalmus spilopleura
 • Birthday 06/06/1977

Previous Fields

 • Land
  Belgium

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Skype
  ralf.geven@telenet.be

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Hasselt
 • Interesse
  aquarium, motorrijden

Recent Profile Visitors

30,162 profile views
 1. Ik woon op een appartement en hier binnen blijft het snachts ook redelijk van temperatuur, verwarming zit niet in de bak en zit rond 24 graden. Had ik beter op moeten letten eigelijk. Had mischien beter een soort genomen die een iets hogere temperatuur nodig hebben. De vis is nog wel levendig en eet ook goed, maar denk dat hier niet veel meer aan te doen is.
 2. Heb er ook nog een filmpje van gemaakt
 3. De vis heeft blijkbaar een terugval gehad, ben nu bijna klaar met een kuur sera costapur F zoals ze mij in de aquariazaak hadden aangeraden. Hij heeft het nu veel erger dan voorheen. ook zijn nu zijn zijvinnen aangetast. De vis eet nog zeer goed maar hangt de ganse dag boven tegen de waterlijn. Het lijkt er nu ook op als zijn zwemblaas niet meer werkt, als hij naar onder zwemt blijft de achterkant van de vis telkens naar boven hangen en je ziet ook dat hij niet normaal zwemt. De vrouwelijke pulchra , rietslang, ancistrus en pleco hebben echter nergens last van.
 4. ondertussen is het toch weer een stuk beter, eet weer goed en is terug levendig.
 5. is hetzelfde gebleven, Heb vorige week al wel een kuur gegeven met esha2000 en nadien was hij wel terug wat levendiger en eet hij terug beter maar de pluisjes of puntjes op de staart zijn er nog.
 6. Heb de channas nu een 3 maanden, dat de ene die witte pluisjes heeft is nog maar 1.5 week zoiets. Kan er misschien eens wat zout bij doen ? Hij gaat ook regelmatig over zijn zij door het zand, daar heeft ie dus ook wel ergens wat irritatie.
 7. Mijn channa pulchra man heeft sinds een tijdje wat last van zijn staart en rugvin. Er zitten bij de 2 channa s nog 3 diamantgoeramis , zouden deze de channa in zijn staart kunnen bijten ? De andere channa die er nog bij zit (vrouwke) heeft hier totaal geen last van.
 8. Ralf

  Channa asiatica

  ze hebben onderling nog niet veel interactie , soms is het of ze elkaar aan het besnuffelen zijn hihi
 9. Ralf

  Channa asiatica

  zitten 2 haaibarbelen bij van 18 cm maar die maken zich snel uit de voeten als je met een camera af komt.
 10. Ralf

  Channa asiatica

  Even een kleine update, visjes groeien als kool. De grootste zal nu een 17 a 18 cm zijn denk ik.
 11. Ralf

  Channa asiatica

  De blauwalg is verdwenen, flink wat water ververst, alle alg zo veel mogelijk weg gezogen en nog een stromingspomp bijgezet.
 12. Ralf

  Channa asiatica

  Gisteren avond 2 zilverhaaikes gaan ophalen van een 17 cm. Heb de hele dag geen slangekop gezien vandaag haha schijtluizen
 13. Ralf

  Channa asiatica

  Wat zou ik eventuel nog bij de channas kunnen zetten ? zitten nu een paar ancistrussen bij .
 14. Ralf

  Channa asiatica

  ze zwemmen de hele dag door, echt mooi om ze bezig te zien. Alleen bij het onderhoud eergisteren heb ik ze bijna 1 uur niet gezien.
×