Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

wiv89

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wiv89 last won the day on September 12 2015

wiv89 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About wiv89

 • Rank
  Interested

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Recent Profile Visitors

47,769 profile views
 1. wiv89

  De grote verhuizing

  Inderdaad waterpeil laten zaken en dan met emmer er uit scheppen. Aantal weken geleden zo ook de Rhombeus van 33cm verhuisd. Wat ik heb gedaan een cementbak bij gamma gehaald gevuld met water en daar filter/pomp ingezet. Piranha uitgevangen met een emmer en daar in over gezet, Vervolgens rustig de helft van het water uit de 120Cm bak gehaald, toen kon de bak verschoven worden en het restwater in het nieuwe aquarium gepompt worden. Daarna met twee man rustig de vis vanuit de cementbak weer het nieuwe aqarium in laten glijden. Mijn ervaring met Piranhas is toch wel dat met netjes het lijkt alsof ze veel wilder worden/gestrest. (daarnaast gaat het je wat netjes kosten)
 2. wiv89

  zicht van Piranha

  Interessant stuk. Van wat ik nu ervaar en wat het stuk ook deels bevestigd is het zicht van vissen zoals piranhas dus redelijk goed. Als ik op de bank zit komt hij ook tevoorschijn uit zijn hoek en zit hij me.ook echt aan te staren totdat ik wat in de bak gooi van eten..
 3. Zojuist is mij opgevallen dat het zicht van mijn Sanchezi behoorlijk goed is wat ik niet had verwacht. Normaal volgt hij mijn vingers van dicht bij het glas. Net zat ik op de bank en bewoog ik met mijn vingers op circa 2 meter afstand en hij reageerde hierop. Ik vraag mij dan ook af hoe goed kunnen piranhas eigenlijk zien? En van welke afstand nog objecten herkennen?
×