Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

rikkert

Leden
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rikkert last won the day on October 17 2014

rikkert had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

1 Follower

About rikkert

 • Rank
  Obsessed
 • Birthday 10/21/1996

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. rikkert

  Juwel 180 visbestand??

  Ik heb helaas nog steeds geen aquarium. Met opstarttijd gerekend duurt dit nog wel een paar weken.. Weet niet of je daar op wilt wachten..
 2. rikkert

  Juwel 180 visbestand??

  Zal nog wel ffkes duren hoor haha. T geld is voor nu op. Paar weken zal ik wat aanschaffen.
 3. rikkert

  Juwel 180 visbestand??

  Ik denk dat ik voor een kleine serrasalmus ga. Staat nu een mooie op MP bij poortugaal.
 4. Hallo allemaal! Na enige tijd afwezig te zijn geweest op t forum (Heb wel de meeste topics gevolgd maar niet ergens op gereageerd) ben ik nu weer terug haha. Mijn studie zit erop waardoor ik weer (genoeg) tijd heb voor een aquarium. Nu wil ik niet weer een wat groter aquarium houden zoals ik eerst had. Nam toch wel wat meer tijd in beslag dan ik dacht. Daarom wil ik een Juwel 180 aanschaffen binnen nu en een paar weken. Niet te groot maar ook niet echt te klein vind ik. Nu zit ik alleen met het volgende;; wat voor bestand komt er in. Ik vind zo veel mooi zoals jullie miss wel weten haha. Wat vinden jullie een mooi bestand? Ik zit zelf te denken aan een solitaire pir oid. gr Rikkeert
 5. rikkert

  Pauwoog Cichliden bak is gereed!

  Mooi ingerichte bak! En natuurlijk ook je oscars
 6. rikkert

  rio 240 met bestand onbekend

  Zijn inderdaad prachtige visjes! Maar zijn die festae's nu echt zo territoriaal? Want dat zijn JD's ook en toch schuilen ze voor hen.
 7. rikkert

  FVDM oktober 2015

  Ook ik heb gestemd..
 8. rikkert

  waarden van roofvissen

  In een bak van 2m zal een koppel jaguar cichliden niet misstaan denk ik..
 9. rikkert

  waarden van roofvissen

  Pulcher zit vaak rond de 1000 euro en is in Nederland zoiezo niet verkrijgbaar. Duitsland zou je kunnen proberen als is de kans heel klein. Microlepis ligt echt aan het formaat en de strepen. Voor een ''even'' 3-band krijg je bijvoorbeeld iets meer dan een gewone Microlepis. sowieso zou ik als je aan Datnioides wil beginnen eerst kijken of je ze op marktplaats kan vinden. Is veel goedkoper dan een handelaar als bv. Poortugaal. Kijkend naar formaat. Heb zelf mijn Dats gekocht toentertijd voor 100 euro. 4 waren het er met formaten: 13,17,18 en 19cm. Half jaar later heb ik ze voor 175 verkocht. Licht ook puur aan wat diegene er voor over heeft en of ze gewild zijn.
 10. rikkert

  juwel rio 240 ideeën bij visbestand?

  Echt nog geen idee, bak is er ook nog niet. Wil er eerst over uit zijn wat voor vis(sen) er komt/komen.
 11. Ik ga waarschijnlijk deze week een juwel rio 240 aanschaffen omdat ik de hobby toch wel mis.. Ik ben zelf al een tijdje aan het nadenken over het bestand maar vindt meerdere vissen interessant. wel ben ik op zoek naar wat beweeglijkere visjes. Wat ik nu op het oog heb is om er een mbuna tank van te maken. Maar sta ook open voor andere ideeën. Kan natuurlijk altijd zijn dat ik iets over het hoofd heb gezien.. gr
 12. rikkert

  Serrasalmus rhombeus of niet?

  Is een foto van poortugaal. Volgens Michael is het 100% de echte rhombeus.
 13. rikkert

  andere soort erbij?

  Alles wat solitair leeft kan niet bij een school reds. Een rhombeus maakt al je reds af.. Bij een schooltje reds kunnen alleen schijters als pleco's/L-nummers, kleine cichliden of iets dergelijks bij. Eigenlijk kan er niks bij, tenminste voor altijd. Of het nu een week is dat er iets gesloopt word, de eerste dag al of maanden later, de bijvis gaat 9/10 dood. Als je meerdere verschillende grote vissen wilt beter niet aan piranha's beginnen.
 14. Ik kan het zelf altijd niet echt goed zien, vandaar de vraag..
×