Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

arjuna

Leden
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About arjuna

 • Rank
  Addicted
 • Birthday 09/18/1973

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Zaandam
 • Interesse
  Aquaria, roof(vissen), powerkiting, hardlopen.

Recent Profile Visitors

37,307 profile views
 1. Vraagje kan ik mijn nieuwe achterwand (tempex tegellijm )

  overspuiten met 2K lak .?  Alvast bedankt. 

 2. arjuna

  Redbelly's in Artis

  Ik heb een keer achter de schremen mogen kijkenis echt heel mooi om te zien, zit echt een hele hoop techniek achter...en dan na te gaan dat t al iets van 100 jaar bestaat. Nu is het wel verouderd, maar toen was het echt vernieuwend
 3. arjuna

  Rara welke aal is dit?

  Dan denk ik dat het een mastacembelus zebrinus die lijken erg op elkaar Ja dat is m hoor, word tussen de 30 en 45 cm. Das nog niet zo groot als de vuuraal maar wel cool beessie hoor. Gelukkig is mijn aquarium nu wel alen proof want ze kruipen snel uit je bak.
 4. arjuna

  Rara welke aal is dit?

  Heb je helemaal gelijk in, moet je ook nooit doen. Dit was een impuls aankoop omdat ik gek ben op alen. Ik heb een kwastvinaal en een vuur aal(tje) zwemmen en vond deze er zo mooi bij passen.
 5. arjuna

  Rara welke aal is dit?

  ik heb ook een vuuraal, en daar lijkt dat koppie ook erg op
 6. We hebben er weer 1, ik was in een lokale aquarium winkel in zaandam. Daar zag ik dit aaltje zitten, en kon m niet weerstaan. Ik heb toch genoeg ruimte in de bak. Hij of zij is me verkocht als zigzag aal en moet ongeveer 30cm groot worden. Meer weet ik niet, maar ik kan ook niks op het net vinden. Dus richt ik me nu maar tot de profs. Wie o wie weet t.
 7. helaas, is er dus een markt voor
 8. arjuna

  Nieuwe vissen!

  Ik heb Frontosa,s gehad en dat is me niet goed bevallen. M'n hele bak werd overhoop gehaald. en ze moeten eigenlijk bijna in het domker zwemmen. Ze zijn wel goed tehouden als je 1 soort in een bak doet. Oscars lijken me ook zeker leuke vissen om te houden.
 9. arjuna

  welk l nr is dit?

  Ja dat is wel een nadeel van l nr,s
 10. arjuna

  welk l nr is dit?

  Ah top, dat is m. Kan ik ff kijkenwaar ie vandaan komt enzo..... Thanks
 11. Ik heb bij het kopen van mijn huidige bak een mooi l nummer gekregen, maar geen idee welke het is. Iemand een idee? Hij of zij is een cm of 8 lang
 12. arjuna

  BAK IS NOG STEEDS LEK !!

  De eerste reactie die je over franky krijgt als je m googled is een negatieve, daar hebben weinig mensen iets van aan getrokken want hij plakt overal en nergens bakken. Vind t wel interessant om te lezen waar dit nu heen gaat. Mss heeft ie het dusdanig druk, dat dit bij hem niet de hoogste prioriteit heeft. En mss dat je dat in de toekomst meeneemt om te beslissen bij wie je laat plakken.
 13. arjuna

  Blauwalg als een gek!

  Ik heb het zeoliet weggegooid en de siporax uitgekookt, filterwatten vervangen, en idd opnieuw indraaien met vissen erin. ik had geen andere keus. maar het is te doen, veel verversen in het begin. en als je nog een bak hebt draaien filterwatten daaruit gebruiken. maar je kunt beginnen met verduisteren, en pas als dat niet helpt. dan de grote schoonmaak
 14. arjuna

  Blauwalg als een gek!

  Helemaal leeghalen, schoonspoelen met gewoon water. Grind, planten, hout en filtermateriaal de prullen bak in. en weer vanaf nul beginnen :cry: :cry:
×