Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

Anthony070

Senior Leden
 • Content Count

  1,552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Anthony070 last won the day on October 1 2014

Anthony070 had the most liked content!

Community Reputation

21 Uitstekend

About Anthony070

 • Rank
  Mixed Predator Tank
 • Birthday 05/04/1990

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Den Haag
 1. Anthony070

  Hornbach zand?

  Ik ben ook fan van filterzand, ik had toen de kleinste variant volgens mij. Heb wel gelachen om die bezorger die toen geen steekkar bij zich had en met 50 kilo zand kwam aansjouwen :').
 2. Anthony070

  Piranha's in 575 liter bak

  Eens in de 3 maanden schoonmaken lijkt mij prima. Als je discussen succesvol hebt weten te houden dan zal je sowieso geen problemen gaan ondervinden met het houden van piranha's m.b.t. waterwaarden e.d., aangezien je verstand van zaken hebt.
 3. Anthony070

  ph laten dalen

  Hoi Seppe, lekker zo laten die pH. Een stabiele pH is belangrijker dan de exacte waarde, en wanneer je ermee gaat kutten krijg je bij elke waterwissel pH schommelingen, tenzij je water eerst in een grote speciekuip doet en het matcht aan de lagere pH van je bak. Kortom: hou het makkelijk voor jezelf en veilig voor de vissen door het gewoon zo te laten. Ik heb zelf ook een pH van 8 uit de kraan, en mijn reds hadden hier totaal geen last van gehad. Succes!
 4. Iedereen in Emmen e.o. met aquaria opgelet: er zit (tijdelijk?) chloor in het drinkwater. EMMEN - De Waterleidingmij Drenthe (WMD) heeft woensdagmiddag uit voorzorg een kleine hoeveelheid chloor bij het drinkwater in Emmen gedaan, nadat in het productiestation Noordbargeres een minimale verontreiniging was geconstateerd. Bron: http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/emmen-krijgt-beetje-chloor-bij-drinkwater-11789403.html
 5. Anthony070

  Piranha eitjes

  Cool! Knap dat het je gelukt is om ze in leven te houden!
 6. Anthony070

  Jeff,s Roggentank

  Ziet er een stuk beter uit Jeff met dat hout en zand erin
 7. Anthony070

  nieuwe aanwinst..

  Hoe dan ook, het is een prachtbeest, nogmaals van harte ermee Kappie . Hoogste tijd voor een voerfilmpje
 8. Anthony070

  nieuwe aanwinst..

  Dat zo'n chip niet is zodat hij terug gebracht kan worden als hij ergens gevonden is snap ik ook wel . Dat jij het 'belachelijk!!11' vindt dat ik een RTG mooier vindt dan andere arowana's, ongeacht chip/certificaat e.d. dat moet je verder zelf weten; daar vind ik zelf niks 'onzinnigs!!!!1!!' aan . Ik probeerde alleen te zeggen dat ik het een supermooi beest vindt ongeacht wat voor licentie hij al dan niet heeft. Mijn excuses dat ik je daarmee blijkbaar zwaar diep beledig waardoor je je genoodzaakt voelt jezelf te verdedigen of zo . Als hij geen chip/certificaat heeft lijkt het mij sowieso niet al te handig voor hem om dit op openbare forums te gaan tentoonspreiden. Ik snap daarom niet waarom het jou zoveel interesseert, ben jij van de politie?
 9. Anthony070

  nieuwe aanwinst..

  pestkop Als ik een Ferrari zie dan maakt het aankoopbewijs of de gebruikershandleiding de auto voor mij ook niet mooier .
 10. Anthony070

  nieuwe aanwinst..

  Of hij nou wel of geen certificaat/chip/licentie/whatever heeft, vind ik het een prachtige vis Kappie. RTG's vind ik echt de mooiste arowanasoort, en dit is voor mij de mooiste arowana van het forum!
 11. Anthony070

  Nieuw bakkie

  Vermoeden bevestigd alsde van de persoon komt die ik in gedachte had . Gefeliciteerd vriend! Mag je trots op zijn zo'n monster!
 12. Gefeliciteerd Tim, super gaaf!! Ik had al zo'n vermoeden dat het deze was :D
 13. Anthony070

  Nieuw bakkie

  Ik zit met spanning te wachten wat er in die speciekuip zit ik heb al een vermoeden .
 14. Anthony070

  Lady

  Hoogtijd voor een update dacht ik zo . Lady is nu bijna 7 maanden! Hier wat foto's van de afgelopen paar weken dat we weer tijdelijk in NL verblijven: Ook in Spanje geniet mevrouw met volle teugen trouwens :
×