Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

kappie78

Leden
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kappie78 last won the day on October 25 2014

kappie78 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

3 Followers

About kappie78

 • Rank
  Obsessed

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Yep komt bij Ryan vandaan..
 2. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  He mensen, tja nu al.. Het is idd mijn aro. Ik ben pas voor de tweede keer vader geworden en hoe eigenwijs ik eerst ook was moet ik nu toch toegeven dat ik de ruimte van het aquarium nodig heb. Als je geïnteresseerd bent in de aro of m'n cariba 's dan komen we vast wel over de prijs uit! Een goed tehuis vind ik veel belangrijker!
 3. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  'Ari eet' bekijken op YouTube - Ari eet: hier eindelijk een voer filmpje:) f#ckv UPC en welkom kpn
 4. kappie78

  nieuwe pauwoog

  Fijn om te horen dat het nu goed gaat met ze.. Maar Jeffrey je moet wel eerlijk blijven. Ze hadden totaal geen beschadigingen en al helemaal geen schimmel! De waas op de ogen kwam puur door het vervoeren. En is zoals ik al zei vanzelf weg gegaan. Ik heb je gezegd wees zuinig op deze vissen! Ben er altijd trots op geweest en mijn best gedaan om zo goed mogelijk voor ze te zorgen.. Ik hoop dat jij dit nu ook blijft doen en er nog veel plezier van zult hebben! Gr Remon
 5. kappie78

  nieuwe pauwoog

  He Hans, sorry voor het vervuilen van je topic.. Maar hoe is het met de cariba's? Zag op mp dat het er nog maar drie waren? Dacht misschien weet jij hier iets meer van?
 6. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Sorry bedoelde ook misterfun!
 7. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Midas, als je dit leest een je wilt nog verdere info, stuur me via een pb je 06 dan app ik wat je wilt weten! want we hebben een Computer crash hier en heb alleen m'n telefoon waar niets mee lukt! Gr
 8. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  @ misterfun.. Zal je de gegevens sturen! Wilde dit al doen maar op de een of andere manier kan ik geen pb's sturen met mijn tel.. Zal het vanavond via de pc doen!
 9. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Heren heren lief zijn voor elkaar:) Het was niet mijn bedoeling om een discussie uit te lokken! Wilde alleen mijn nieuwe vis showen! Bedankt voor de complimenten en uiteraard zijn alle papieren in orde! Weet niet of dit dezelfde persoon is als jeff bedoeld maar in mijn ogen ging het allemaal zoals het hoort. Er is met een chip lezer het nummer van de vis gelezen en dit nummer kwam overeen met het nummer op de papieren. Voor mij geen reden tot argwaan. En betreft "sing arowana's" dit stond op zijn certificaat en ik dacht dus dat ie hier gekweekt was.. Weer wat geleerd:)
 10. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Heb hem van een jongen in Gouda.. Hij importeert ze hobbymatig vanuit "sing arowana's" Maleisië. Hij at al vanaf dag één eigenlijk.. Spiering en morrio's. Sticks hoeft hij helaas niet..
 11. kappie78

  nieuwe aanwinst..

  Na heel wat piekeren en peinzen of ik nou wel of niet m'n aquariums ging houden kwam daar dan eindelijk de spreekwoordelijke kogel door de kerk, De nota van de Nuon:) ik kreeg zo'n negenhonderd euro terug. Terwijl ik dacht dat ik failliet zou gaan door de Energie kosten. Ondertussen had ik zoals sommigen wel gezien hebben m'n cariba's te koop gezet. En hier ook al snel en Nieuw baasje voor gevonden. En na het topic van jeff en z'n arowana gevolgd te hebben was m'n interesse in deze mooie vis geboren. Dit is zelfs zo gegroeid dat ik ook m'n Rhom verkocht heb om ook zo'n mooie vis aan te schaffen. M'n reds zullen nooit weggaan en heb deze dus ook gehouden. En nu dus in plaats van de cariba's een golden red tail arowana heb zwemmen. Hierbij enkele foto's
 12. kappie78

  Nieuwe aanwinst!

  Hele mooie vis! Maar komt niet bij kappie vandaan:) die doet zijn Rhom niet weg!!
 13. kappie78

  Rhombeus attack in slowmotion

  Ja ik weet het.. Steek op het moment al m'n tijd in een verbouwing.. Tussendoor nog een voliere maken.. druk op het werk en nog een klein manneke rond hebben lopen die de nodige aandacht vraagt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet:) dus het komt er nog aan!!!!
 14. kappie78

  Rhombeus attack in slowmotion

  Blijft toch ook een mooie Rhom!!
×