Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

nvalenti13

Leden
 • Content Count

  341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

3 Followers

About nvalenti13

 • Rank
  Obsessed
 • Birthday 01/13/1988

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Den Bosch
 1. nvalenti13

  Project 650

  Egt heel mooi zo'n donkere bak. Zwarte achterwand en grind is echt de perfecte setting. Lijkt zo op de video's een rustige vis.
 2. nvalenti13

  Fotoshoot Manueli

  Toch wel bizar dat deze manueli 15 maanden te koop was. En er destijds op het forum ook een manueli maanden lang te koop was voordat die na een LFS ging.
 3. nvalenti13

  Fotoshoot Manueli

  Het word inderdaad tijd voor een nieuwe foto sessie. Zal dan wel eerst camera bij m'n ouders moeten halen. Manueli groeit door, denk toch wel zeker 25 cm. Bak is wat kaler, dus meer zwemruimte. Ook wat minder planten in de bak. Heb ook geen keus , Manueli verwijderd het anders zelf. Verder is die heel actief, maakt gebruik van heel het aquarium. Ook erg fel, en eet uit de hand.
 4. nvalenti13

  Manny juni 2010

  Leuk dat je weer eens iets laat weten. Mooi vis, hij ziet er super goed uit. Te bedenken dat mijn vis ook zo'n formaat gaat bereiken!
 5. Brute vis zeg, dat is echt een flinke formaat. Mijn Manueli zou een snack zijn voor zo'n grote vis. Ga je tijdens onderhoud met je hand in de bak?
 6. nvalenti13

  Golden Crossback first grade

  Gaaf man, vroeg me al af hoe het zat met de arowana. Of die schuw was, en hoe die reageert op beweging voor de bak. Maar dat zit wel goed. Ook al met de hand gevoerd?
 7. nvalenti13

  actieve Serra

  Als extra bak erbij is een nog kleine serra wel ideaal. Het is makkelijk geduld te hebben als er een bak met groepje piranha's naast staat. Dit is mijn ervaring, al was mijn manueli altijd mijn favoriete vis. Ook al was die verlegen in het begin, heb er altijd plezier aan beleeft.
 8. Bij mij achter in een niet al te grote sloot zwemmen tientallen karpers. Zo'n beetje alle soorten, spiegel,schub, gras en kroes karper. Verder genoeg polders,rivieren,kanalen en beekjes in de buurt. Vis ook het liefst actief, rugzak schepnet en een hengel en dan het water af lopen.
 9. Two tone, dan weet ik dat ook weer. Vis met mooi weer altijd met broodkorst aan de oppervlakte. Vooral als de karper erg actief zijn, Kan daar dan na blijven kijken. Heb zelf niet de uitrusting voor nachtvissen. Ben weleens meegeweest met andere. Maar benieuwd na andere karper fotos met eventueel two tone.
 10. Had afgelopen zomer een spiegelkarper uit de sloot hierachter gevist. Vond één kant er zeer apart uit zien. Dacht post hem hier, voor als er karper vissers/fanaten aanwezig zijn op het forum. Op foto 3 zie je dat de andere kant er normaal uit ziet
 11. nvalenti13

  Nieuw aquarium

  Leuk die kleine piranhas, Daar ga je veel kijk plezier aan beleven. Ze zullen snel groeien ja, en het voeren is spektakel met een groepje pirs.
 12. nvalenti13

  Nieuw aquarium

  Zoek je nog reds in Brabant? Mijne heb ik bij aquarium coenen in Best gehaald. Destijds 7.50 pp en rond de 7/8 cm. Alle keren dat ik er ben geweest waren er jonge reds aanwezig. En voor de zekerheid kan je altijd bellen.
 13. nvalenti13

  Nieuw bakkie

  Ziet er goed uit die bak van je. Die glasplaten met led balk hoog er boven vind ik mooi eruit zien. En een zwarte achterwand geeft na mijn mening het mooiste effect. Weet welke vis jij graag in je bak hebt zwemmen, benieuwd of dat hem word.
 14. nvalenti13

  Nieuwe aanwinst!

  Heel imposant zon grote Rhom. Hij ziet er ook zeker mooi uit.
 15. nvalenti13

  Jeff,s Roggentank

  Heel gaaf die Arowana. En uiteraard hele mooie pics. Hoe groot word zon Arowana dan in jouw bak?
×