Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

ErikV

Leden
 • Content count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

1 Follower

About ErikV

 • Rank
  Obsessed
 • Birthday 06/02/1985

Previous Fields

 • Land
  Netherlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Plaats
  Den Haag
 1. Quido's dagboek!

  Mooi man.. wat voor verft gebruik je daar voor? Gewoon glasverf en dan de buitenkant schilderen? Ik wil bij mijn nieuwe bak namelijk zowel de achterkant als de bodem zwart hebben (geen substraat).. Succes met het project!
 2. Kwam dit filmpje tegen op MFK'ers. Deze tank is van een Italiaan, Administrator op PiranhaPortal (grootste Italiaanse Piranha en Roofvissen portaal). Mooi om van te dromen voor de meeste hier lijkt me! GbZ2J_fchNU Ps. Als er iemand is die dit filmpje kan imbedden, be my guest please .
 3. Volgens mij wordt hij redelijk met rust gelaten.. Ik heb een van de twee Regani's twee keer zien uithalen naar de Micro, maar dat werd gelijk keihard afgestraft volgens mij (Lees: een achtervolging van tien seconden gevolgd door een flinke beuk van zijn kant). 's nachts nog niet gekeken, maar dat is wellicht geen slecht idee.. De L-nummers kunnen ook aardig huishouden, dus wie weet wat er allemaal gebeurt in het donker . Buiten het liggen functioneert hij tot nu toe prima.. Eet goed, reageert nog steeds direct (ook als hij ligt) en is toch regelmatig aan het zwemmen. Paar stukken hout erbij binnenkort en afwachten maar! Dank voor de adviezen!
 4. Dank voor het advies Koen, ik ga ervoor zorgen.. Als hij weer gaat liggen doe ik het licht uit.. verder is het licht al gedimd en ligt er voldoende hout in de bak om achter te gaan zitten. Doordeweeks is er overdag niemand thuis, dus dan in ieder geval van buitenaf geen stress.. Wellicht nog wat schuilplaatsen in de bak toevoegen? Keep you posted . Erik
 5. Niks uitgebraakt, volgens mij niks verkeerd gegeten.. Ik weet het niet. Volgens MKF'ers is het gewoon stress.. Hij doet het ook niet constant en als hij wel zwemt ziet hij er top uit. Ff afwachten maar, hou jullie op de hoogte.
 6. Allemaal bedankt voor de reacties.. Ff een vraagje.. De IT doet een beetje vaag de laatste twee dagen. Eet goed en reageert redelijk op de omgeving, maar ligt sinds gisteren een groot deel van de tijd op de bodem en is op die momenten minder stabiel dan normaal.. Iemand een idee? Water lijkt goed te zijn. Tnx. Erik
 7. Thanks gasten! Micro eet trouwens als een beest.. niet normaal. Voer hem nu met name rode mug en garnalen.. Ga binnenkort ook mossels proberen, iemand nog andere suggesties. Is het normaal dat Datnoids na het eten voor pampus gaan liggen met hun volgevreten buik? Had het nog niet eerder zo gezien, maar deze heeft duidelijk last van een after diner dipje.. haha.
 8. Nee het is geen dimbare verlichting (was het maar zo
 9. Ziet er klasse uit Bobbie, as usual!
 10. He Koen, bedankt man. De Datnoid is inderdaad mooi, hij is een vooral erg stabiel, een stuk stabieler ook dan de groep (6) Datnoids die ik een aantal jaar geleden had. Ik denk dat dit ligt aan het feit dat ik maar 1 Datnoid in deze bak heb zitten. In de zaak waar ik hem gehaald heb was hij niet stabiel en zaten ze met z'n 6en ofzo. Helaas geen stabilisatiestrips in deze bak.. is een ADM. Er komt hopelijk binnen 6 maanden een grotere bak.
 11. Thanks en inderdaad nu je het zegt.. bevalt de combi datnoids en Crenicichla's jou? Bij mij gaat het prima maar echt vrienden zijn het niet.. Mijn dat is nog maar 7 cm maar hij eet goed, dus hoop dat hij snel ook richting de 20 cm gaat!
 12. He, Tijdje wat minder actief geweest in de aquarium wereld, maar ik heb sinds enige tijd weer vissen die de moeite waard zijn om te laten zien (vind ik).. Mijn huidige bezetting: Indo Datnoid 2x Crenicichla Regani L-190 L-128 L-14 L-81 Erik
 13. Opbouw Amazone Bak

  Nieuwe foto's! Eerste planten zitten erin, moet nog veel voller worden en natuurlijk nog wat vissen.. Enjoy.
 14. Opbouw Amazone Bak

  Thanks! Wortelhout is bevestigd m.b.v. roestvrijstalen schroeven.. Van meerdere mensen gehoord dat dit lang goed moet gaan in het aquarium.. mochten de schroeven wat metalen afgeven dan is dit alleen maar goed voor de planten, die kunnen wel wat gebruiken zo nu en dan. Voorlopig staan de wortels muurvast in het aquarium en ik ben dit weekend begonnen met het aanplanten van de bak. Komen snel nog wat foto's aan.
×