Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

killarbee

Webmaster
 • Content count

  3,496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by killarbee

 1. Teken ook voor privacy op https://t.co/1fi2cBa6bJ #sleepwet

 2. Up in the north #ziggopathe https://t.co/Z7o6TVoT0J

 3. De herfst is vroeg dit jaar :-/ 

  1. Dark Shadow

   Dark Shadow

   Ja ik denk dat we het beste hebben gehad van de zomer en dat we langzaam de winter in sukkelen.

  2. killarbee

   killarbee

   Hmja,   eerst nog een paar maanden herfst...

 4. Update ging voorspoedig, nu ff alle features aan het ontdekken. Helaas is de skin wel weer kapotstuk.

  1. Dark Shadow

   Dark Shadow

   Das jammer maar jou kennende komt dat vast wel weer goed.

  2. killarbee

   killarbee

   Het heeft even tijd nodig ...    de ene update was nog inet eens helemaal klaar of er was alweer een nieuwe :-) 

 5. verlof

  Als ze jong zijn kan je ze rustig wat meer voeren .. zodra ze volwassen worden kunnen ze met minder toe. Maar dan nog zal 4 dagen geen probleem zijn.
 6. verlof

  4 dagen niet eten is voor piranha's geen punt. Ik gaf mijn piranha's 1 x per week te eten en soms wel grotere tussenpozen.
 7. Ik heb er zo specifiek nog nooit iets over gelezen maar feit blijft denk ik dan hoe goed een co-hab ook gaat met welke soort ook er altijd een risico bestaat dat de niet-piranha soort slachtoffer wordt van... Daarnaast is een nieuwe introducee alijd meer kwetsbaar dan een bestaande bewoner gezien deze de schuilplekken inmiddels wel weet te vinden en de nieuwkomer niet. Dus wellicht is het dan verstandig de elong tijdelijk ergens anders te huizen zodat de nieuwkomer eerst aan de bak kan wennen?
 8. buikwaterzucht ?

  Heftig verhaal Kevin! Ik hoop voor je dat het inderdaad nu opgelost is! keep us updated!
 9. FVDM april 2016

  Moeilijk, moeilijk
 10. Aankomende donderdag 14-04 krijgen we er een nieuwe levenspartner bij. Namelijk een Amazona ochrocephala beter bekend als een Amazone papegaai. Hij/zij heet Yoshi is 2 jaar oud en moet weg vanwege jalouzie in het ouderlijk huis vanwege de komst van een baby. Yoshi is hierop erg jaloers en maakt het de huidige eigenaars erg lastig om hem/haar nog langer te kunnen houden. Voor ons een lang gekoesterde wens en we gaan er vol voor!
 11. koningspythons

  Nice! Blijf ik ook een zwak voor houden .. slangebeesten.
 12. andere soort erbij?

  Cohabs zijn mijn inziens onnodig stressvolle situaties .. en ja en zijn succesvolle cohabs etc (ben zelf geen haar beter geweest) .. maar ik zou het mooi soort specifiek houden .. Gefaalde experimenten zijn er genoeg geweest om het simpelweg niet te adviseren. Want wat je niet op de Youtubes ziet zijn de gefaalde bakken.
 13. zicht van Piranha

  Ik denk dat dit wel een interessant stuk is om te lezen betreft het zicht van een vis. Het zegt niets specifiek over piranha's maar ik denk dat veel dingen wel globaal opgevat kunnen worden. https://en.wikipedia.org/wiki/Vision_in_fishes
 14. probleem bij opladen

  @ Kevin kan je het nog eens proberen?
 15. probleem bij opladen

  i go fix.
 16. FVDM mei 2015

  Nice pics! En gestemd
 17. Inschrijven FVDM mei 2015

  Kom op mensen!! 5 inzendingen moet toch wel haalbaar zijn?
 18. L191 mega!

  Deze eet boomstammen als tussendoortje?
 19. © Imageselect. In Brazilië is een 6-jarig meisje, dat in een rivier was gevallen, door een school piranha's aan stukken gereten aangetroffen. Dat meldt BBC News. Met haar oma en vier andere kinderen voer het meisje, Adrila Muniz, 27 januari met een kano over de Maicuru rivier nabij de stad Monte Alegre. Door een storm sloeg de kano om en belandden de inzittenden te water. Oma wist alle kinderen op tijd uit het water krijgen, behalve Muniz. Met lokale dorpelingen werd er druk gezocht naar het meisje maar ze werd niet gevonden. Haar familieleden gaan ervan uit dat ze is verdronken nadat ze overboord sloeg en vervolgens door de piranha's is aangevallen. Toen ze werd gevonden zat er geen vlees meer aan haar benen en zwom er een school piranha's om haar heen. Haar lichaam werd naar een mortuarium in de stad gebracht om te worden onderzocht. De piranha is een roofvis die rondzwemt in de zoete wateren van de Amazone. Er wordt wel beweerd dat piranha's een mens of dier in enkele ogenblikken tot het bot kunnen wegvreten. Toch vormen ze voor de mens weinig bedreiging. In hun thuisgebied zwemmen mensen regelmatig in water waarin zich piranha's bevinden Bron: AD.nl
 20. Vanmiddag gekocht (gekregen als verrassing), de foto's doen geen eer aan de daadwerkelijke kleur.
 21. Als ik ze nog had gehad met alle liefde, maar ik heb alles al een tijd ingeruild voor 2 landschildpadden en daar blijft het voorlopig bij. De slangenhobby is maar moeilijk delen met familieleden die daar nog veel te jong voor zijn.
×