Jump to content
Piranha-Fury | Alles wat je wilt weten over Piranha's

shenkie

Leden
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

shenkie last won the day on March 1 2015

shenkie had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutraal

About shenkie

 • Rank
  Obsessed

Previous Fields

 • Land
  Netherlands
 1. evolutie reds op 8 maand tijd

  Gelukkig zijn ze niet schuw dan. De mijne waren dat alleen in het begin een beetje. Later niet meer
 2. shenkie's 170x50x55 red bellys

  Na plots 2 piris verloren te hebben (lang wikken en wegen of ik 2 nieuwe er bij moest halen). heb ik besloten om de overige piris weg te doen en mijn bak te verkopen. komende zaterdag ga ik een rio 400 ophalen wat mijn nieuwe zee aquarium gaat worden. moderator jullie mogen mijn topic wel sluiten.
 3. evolutie reds op 8 maand tijd

  leuk bak met mooie red. ik ging altijd gewoon met mijn hand/arm in de bak. de piris zijn heel schuw. ik kwam tot 20 cm bij mn piris in de buurt. dichterbij wilde ik niet gokken ook als ik ging stofzuigen. die piris zijn banger voor de buis. ben wel benieuwd of je pleco het gaat halen. had er ook ooit 2 in.
 4. Mijn aquarium

  ziet er mooi uit.
 5. shenkie's 170x50x55 red bellys

  Na een tijdje easy carbo geprobeerd te hebben vandaag toch maar een co2 setje gekocht want het gaat nog niet goed met de balans in de bak. we gaan het meemaken nog een paar fotootjes van de co2 set, nieuwe plantjes en één van de vriendjes.
 6. shenkie's 170x50x55 red bellys

  dankje. dat hout heb ik via via van iemand. die man haalt dat zelf uit duitsland. ik weet niet of hij dat nog doet. hij heeft ook wel advertenties op marktplaats. moet je even zoeken op kienhout. nog ff 1 plaatje nu het water meer helder is. en 1 tl aan ipv 2
 7. shenkie's 170x50x55 red bellys

  Na een paar maanden druk te zijn geweest hier maar weer eens koekeloeren. vanmiddag de hele bak leeg getrokken en alles schoon gemaakt. had vreselijke last van penseel alg. 50% water ververst. nu hopen dat het weg blijft. ff een snelle pic van hoe het er nu bij staat:
 8. piranha + ciclhiden cohab

  mooie rustige bak
 9. shenkie's 170x50x55 red bellys

  thanks @peetz de helena's vallen nu wel weer mee bij mij. alsof ze een balans gevonden hebben. (gelukkig maar ) we zullen zien, de pleco zemt nu nog rustig rond.
 10. shenkie's 170x50x55 red bellys

  nu de bak helder is: zit alleen nog ff te denk hoe en wat ik met planten wil doen...
 11. shenkie's 170x50x55 red bellys

  Na een tijd van stilte weer een bericht. de piris zijn verhuisd, was nog een beste onderneming. een nachtje overnachten in een regenton in de woonkamer maar ze zitten weer in hun bakkie.
 12. shenkie's 170x50x55 red bellys

  vandaag zag ik tot mijn grote schrik dat de zwarte pleco gesneuveld is. meer kon ik niet vinden: gister was er nog niks aan de hand, de piris zaten niet eens achter de plecos aan zou ie miss dood gegaan kunnen zijn dat ze hem toen opgegeten hebben? de bruine pleco zwemt nog gewoon rond.
 13. Groot stuk kienhout

  ziet er goed uit
 14. shenkie's 170x50x55 red bellys

  thanks voor de tips. hoef geen lange rit, maar 3 straten verderop. dan de vissen maar vervoeren in curver bakken en dan tijdelijk in een speciekuip tot het aquarium weer warm is.
 15. shenkie's 170x50x55 red bellys

  @mcc95 omdat ik ga verhuizen, ze moeten ofcourse wel mee specs: 170 x 50 x 50. merk is onbekend heb hem 2e hands. heb er verder nog een sunsun 2000 l/h pomp bij. en een stromingspomp. een curver met deksel is idd ook wel een goed idee.
×